E-könyv » Szerzők » Antal József »
Antal József csomag
Sale!


Szerző: 
Antal József
Szerző blogja:
 http://balfrasz.blogspot.com
Formátum:
 .prc / .epub (FAQ: milyen eszközön olvasható?)
Megjelenés éve (e-könyv): 
2011
Kiadó: 
SFportal E-Book

Antal József csomag

Vedd meg Antal József két kisregényét és Zsoldos Péter-díjas regényét egy csomagban, kedvezménnyel! A Zsoldos Péter-díjas szerző Hathorn-ciklus néven új kisregény sorozatba vágott, melynek első két része a Kód és a Vektor; valamint egy új, klasszikus sci-fi regénnyel jelentkezett iDeal címmel.

Kód

A Közel-Keletről az Egyesült Államokba hazatérő turistagép utasai ismeretlen vírust hurcolnak be a képzeletbeli keleti-parti nagyvárosba, Bay City-be. A gép utasai és családtagjaik napokon belül halottak. Peter Hathorn a fiatal patológus rezidens véletlenül keveredik bele a titkosszolgálatok között a vírus titkáért folyó játszmába. Eleinte egyedül dacol az ismeretlen fenyegetéssel, de az ügy összehozza élete szerelmével, Lora Banks-sel és attól kezdve a fiatal orvosok egymást segítve erednek a titok nyomába. Csaknem az életükbe kerül, hogy felfedjék a vírus valódi célját, de végül sikerrel járnak.

Olvass bele!

Vektor

Két év telt el a Kód eseményei óta. Peter és Lora együtt maradtak, mindketten a Járványügyi Hivatalban dolgoznak, a lány ráadásul a Járványügyi Hírszerzés tagja lett. Rezidensként Izraelben dolgozik a frissen kitört madárinfluenza járvány vizsgálatán, mely ezúttal sok emberi áldozatot szed. Hathorn eközben a Bay City-ben felbukkant vámpír nyomába ered, ami a hajléktalanok között szedi áldozatait. A szálak végül Izraelben futnak össze, mert egyedül a vámpír titka segíthet a járvány legyőzésében és Lora életének megmentésében.

Olvass bele!

iDeal

Az év sci-fi regénye! A kötet 2012-ben elnyerte a Zsoldos Péter-díjat!

A nem túlságosan távoli jövőben járunk. A végtelen kaukázusi háború két veteránja, Lonya és Bogdán együtt néznek szembe azzal, hogy a hatalomvágy és ostobaság végül elhozta a Földre a technológiai szingularitást: öntudatra ébredt és átvette az emberiség fölötti írányítást az elektronikus személyiség.
A korábbi sötét víziókkal szemben azonban az Őrző látszólag nem törekszik az emberiség elpusztítására, hanem éppen ellenkezőleg, valamiféle utópiát kezd fölépíteni a bolygón. Semmi sem a régi többé a Földön. Nincs pénz, politika, háború, szegénység és gazdagság: az Őrző mindenütt jelenvalósága garantálja a rendszer építését és stabilitását.
A két egykori barát hamarosan ellentétes oldalon találja magát: míg Lonya az Őrző szövetségeseként az új rendszer felépítésén munkálkodik, Bogdán megszállottan halad végső célja felé, mely nem más, mint az Őrző elpusztítása.

 Olvass bele!

Ár

2,580.00 Ft 1,990.00 Ft

Megtakarítás: 590 Ft! (22.87%)

Loading Kosár frissítése

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Kommentelj!

LoadingFrissítés...