E-könyv » Szerzők » Phillip Messier »
Elshaan csomag #1
Sale!


Szerző: 
Phillip Messier (Zelenák Anikó)
A sorozat oldala:
 elshaan.hu
Sorozat: 
Elshaan
Formátum:
 .prc / .epub (FAQ: milyen eszközön olvasható?)
Megjelenés éve (e-könyv): 
2011
Megjelenés éve (papírkönyv): 
2001
Kiadó: 
SFportal E-Book

Elshaan csomag #1

Vedd meg Phillip Messier Elshaan-sorozatának első három kötetét egy csomagban!

Ébredő erők

Az “Ébredő erők”a kezdet krónikája. Főhőse, Siljagen egy idegen bolygó fia, egy zord és mégis csodálatos világé, amelyen a múlt ködös távolában az emberi száműzötteket a természet és a genetika tudománya változtatta új fajjá: a tyronokká. A dimenziókat és fényéveket átívelő űrutazás korában látta meg a Zeifren csillag fényét, és nem ember már a szó hagyományos értelmében. Több annál. Hogy mennyivel, azt a felnőtté Avatás ősi és gyönyörű ünnepén még nem sejtheti, talán csak az őt megfigyelés alatt tartó felsőbbrendű értelem képviselői, a trittek. Vagy maga a rejtélyes és misztikus Elshaan, a Siljagenhez hasonló telepatikus képességekkel bíró lények, a helfek személyiségét időről-időre magába olvasztó szupertudat? A kérdésre feleletet csak az idő adhat. Az idő, amelyben megérett a Katasztrófa, mely egykor elsöpörte az ősök évmilliós civilizációját, és most arra készül, hogy újra alakot öltsön.

A nagy viadal

Mennyit ér a szabadság? Siljagen, az ifjú tyron pilóta csak akkor döbben rá, mikor a hinamori kalózok rabszolgaságba taszítják. A szabadulásért nem csupán a fényévek ezreire kiterjedő gigászi birodalom árnyoldalával kell megküzdenie, hanem génjeiben hordozott örökségével, különös hatalmának újabb és újabb megnyilatkozásaival is. A harcban mellette áll a zeifreni Elshaan nagymestere, a Vithian is, ám őt nem érdekli más, csak hogy elégtételt vegyen megaláztatásaiért. Csakhogy mi legyen a bosszú eszköze? Hogyan szerezze meg? Az esőtől csöpögő nagy illófa lombsátra alatt nem csak a rég vágyott szerelemre, de a megoldásra is rátalál: A Nagy Viadal, az Ismert Világ népeit lázba hozó űrhajós verseny díja csábító, de a hozzá vezető út halálos csapdákkal teli. Siljagen mégis nekivág, és a galaxis történelmének hatalmasan hömpölygő folyója új mederbe terelődik. Ezáltal végre lehetőség nyílik rá, hogy az Ősök sorsát megpecsételő paradoxon visszatérjen önmagába, és újra egyesítse a történések logikáját. Egy alternatív univerzum születik, amely csakis itt, és ezen a módon jöhet létre, hogy megteremtse a jövő végtelen távlatait.
Az Áttérés megtörtént… kezdődhet a VADÁSZAT! Hogy ki lesz a vadász, és ki a vad, a történet harmadik epizódjából kiderül.

A Kalózvadász

Háború előszele söpör végig az intelligens fajokkal benépesített galaxis bolygóin, és a Független Csillagállamokon. A béke immár törékeny illúzió csupán az Ismert Világot rettegésben tartó Hinamori Birodalom fenyegető árnyékában. A világűr mélyén, a határvidékeken kalózok lesnek áldozataikra, és az ifjú Siljagen, aki addig csodálattal adózott a Hinamor nagyságának, váratlanul azon kapja magát, hogy harcolnia kell: az életéért, a szabadságáért, és a szerelméért. Egy csapásra minden megváltozik és új célt, új értelmet nyer. A megrázkódtatások valami olyat keltenek életre benne, amelyről addig nem is gyanította, hogy létezik. A lelke mélyén szunnyadó erő előtör, hogy évekkel később kiteljesedve végigsöpörjön a galaxis lakott világain átírva a múlt és a jövő történelmét.

Ár

3,870.00 Ft 2,990.00 Ft

Megtakarítás: 880 Ft! (22.74%)

Loading Kosár frissítése

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


2 komment

  1. mojo68

Kommentelj!

LoadingFrissítés...